Képregények.net

Magunkról

2016. december 30. - ClarkNova

Üdvözlünk az oldalon!

krn.jpgA kepregenyek.net egy 80%-ban képregényekkel, 20%-ban underground magazinokkal, fanzinekkel foglalkozó oldal, ami a hazai megjelenések mellett a legjobb külföldi kiadványokkal foglalkozik. Célja, hogy összefogja a meglehetősen töredezett magyar képregényes színteret, érdekes és informatív írásokkal tájékoztassa, szórakoztassa, alkotásra motiválja a képregények és a földalatti kiadványok világa iránt érdeklődők minél szélesebb táborát, valamint hogy megjelenési felületet biztosítson mindazok számára, akik ilyen vagy olyan formában képregényekkel és/vagy fanzinekkel foglalkoznak.

Rendszertelenül publikálunk, ellenben arra törekszünk, hogy amikor tudjuk, érdekes és egyben informatív tartalommal árasszuk el a hírfolyamodat.

Fogadtok külsős szerzőktől írásokat?

IGEN! Az oldalon jelenleg két állandó szerkesztő dolgozik, akiknek ugyan az érdeklődési köre a képregényes élet meglehetősen nagy spektrumát lefedi, azonban természetes, hogy figyelmük és érdeklődésük képtelen a szubkultúra minden egyes produktumára azonos mértékben fókuszálni (szuperhősök terén például kifejezetten gyengék vagyunk!). Éppen ezért nagyon szívesen fogadunk képregényes/fanzines témában írásokat, melyeket az kepregenyeknet@gmail.com címre küldhettek egy rövid bemutatkozással egyetemben. Amennyiben úgy érezzük, hogy az adott cikk illeszkedik az oldal profiljába, és stilisztikailag hozza a megfelelő színvonalat, abban az esetben a szerző nevével szívesen közöljük azt. Azt azonban (sajnos) hangsúlyoznunk kell, hogy mivel a kepregenyek.net egy nonprofit kezdeményezés, a beküldött és leközölt írásokért fizetni nem tudunk. Ettől függetlenül persze mindenki jól jár. Mi azért, mert az oldal bővül, épül, szépül, Te pedig azért, mert részese lehetsz egy nyitott, befogadó, fejlődő közösségnek, és egy újabb publikációt írhatsz be saját cikkeid gyűjteményébe.

Van egy fasza képregényem, írnátok róla?

Természetesen! Hasonló esetben szintén az kepregenyeknet@gmail.com címen kopogtathatsz, és természetesen minden levélre válaszolunk, minden egyes kiadványt kitörő lelkesedéssel fogadunk az oldalon történő elemzésre, bemutatásra!

Mangával is foglalkoztok?

Nem, és a jövőben sem tervezzük. Természetesen egy-két alkotó, egy-két képregény specifikusan kivételt képezhet (mint például Junji Ito horror-mangája), de a kivétel ugyebár, ahogyan azt anno a fejünkbe verték, csak erősíti a szabályt!

A bejegyzés trackback címe:

https://kep-regeny.blog.hu/api/trackback/id/tr9312083179
süti beállítások módosítása